Ferreo Service ApS

Ferreo Service ApS er en selvstændig enhed under Ferreo A/S, som varetager og sikrer professionel styring og leverancer af alle typer projekter.

Ferreo Service ApS håndterer hele processen for kunden – fra projektbeskrivelse, projektstyring iht. Prince2® og supervision til produktion, emballering, transport og montage on site.

 1. Projektstyring - Prince2®

  Alle projekter planlægges, overvåges og styres ud fra milepæle baseret på en effektiv risikomodel. Ferreo Service inddrager brugeren, kunden, leverandøren og andre projektinteressenter efter ønske og behov.

  Ferreo Service arbejder ud fra tre grundelementer i forhold til risikostyring:

  1. On Time
  2. On Cost
  3. On Spec

  Flere års erfaringer viser, at høj performance i forhold til de tre grundelementer sikrer tilfredse kunder og et gnidningsfrit projektforløb.

 2. Slibning **NYHED**

  Som noget nyt har Ferreo Service ApS etableret en slibeafdeling.
  Den nye afdeling tilbyder følgende opgaver enten i Ferreos eget værksted eller ud af huset:

  • Slibning
  • Polering
  • Overfladebehandling med voks mm.

  Slibeafdelingen har i øjeblikket seks fuldtidsansatte, som sikrer professionel udførelse af opgaverne.

 3. Montage on site

  Ferreo Service styrer hele processen – lige fra udvikling og produktion til montage og test. Virksomhedens langvarige og solide erfaring med rustfrit stål sikrer kunden den bedste kvalitet, den laveste risiko og optimal processtyring. Ferreo Service supervisorer, der tilsammen har over 25 års erfaring med opsætning af store og små driftsanlæg og stor know how, sørger for montage on site.

 4. Emballering

  Ferreo Service tilbyder indpakning af alle leverancer i henhold til internationale incoterms. Materialer kan dokumenteres, og indpakning sammensættes efter kundens ønsker og behov.

 5. Transport

  Ferreo Service tager gerne ansvar for hele projektet og tilbyder transport og kranservice af både små og store elementer overalt i verden. Ferreo Service stræber efter at samarbejde med de bedste leverandører inden for specialtransport. Transport og kranservice er en vigtig del af de samlede omkostninger i forhold til risiko og installation.

 6. Kranservice

  For at sikre den bedste og højeste kvalitet, har Ferreo Service konstant fokus på afvigelsesstyring og tilpasning af projektmiljøet. Produktionen tilpasses i forhold til projektets størrelse og kompleksitet. Ferreo Service arbejder med et online dokumentationssystem, som er udviklet specielt til Ferreo med fokus på kundens behov for dokumentation.