Ferreo updates

juni 28, 2018

Ferreo Service udfører arbejde i Vietnam


Ferreo Service er en selvstændig enhed under Ferreo A/S, som varetager og sikrer professionel styring og leverancer af alle typer projekter i hele verden. I det her tilfælde installerer Ferreo Service produkter for en kunde i Vietnam og fører hertil supervision.

Først og fremmest har Ferreo Service sørget for nøje at planlægge projektet i samarbejde med relevante interessenter og derved sørget for projektstyring, der sikrer, at projektet er On Time, On Cost og On Spec. Det betyder, at projektforløbet sker til tiden, til den fastlagte pris og med de rette specifikationer og sikrer derfor et gnidningsfrit forløb for projektet, som resulterer i tilfredse kunder.

Arbejdet i Vietnam inkluderer et kaffeanlæg med en cyklon, luftfordeler og rørføringer produceret af Ferreo, og som monteres og føres tilsyn med af Ferreo Service.

Klik dig igennem billederne forneden for at se mere af arbejdet i Vietnam.

Er du interesseret i at vide mere om Ferreo Service? Læs mere om det her, eller kontakt Ferreo på telefon 75 50 99 77 eller mail ferreo@ferreo.dk

Ferreo-Service-Vietnam-3

Ferreo Service udfører arbejde i Vietnam

Ferreo Service, Medarbejder, Produkter, Virksomhedsinformation , , ,