Ferreo updates

juni 14, 2018

Endnu to inddampere produceret og overleveret af Ferreo

Tilbage i oktober 2017 leverede Ferreo to store inddampere til en kunde i Karup. Et halvt år skulle der gå, før endnu to af slagsen stod færdige ude i produktionshallerne, og var klar til at blive sendt afsted – denne gang til Brande.


Sidste år leverede Ferreo to store inddampere til en kunde i Karup, hvorefter en aftale om endnu en levering fandt sted: to inddampere, i samme størrelse og vægt, skulle sendes til samme kunde og bruges til samme formål. De to nye inddampere stod klar i sidste måned og blev sendt afsted til en kartoffelmelfabrik i Brande, hvor de nu står klar til at køre tonsvis af kartofler igennem.

Inddamperne er store og måler hver 35 meter i længden og 5,5 meter i bredden. Tilsammen vejer de 300 tons – altså 150 tons hver. Størrelsen og vægten på én af disse inddampere er derfor større og tungere end en blåhval.

Ferreo er glade og stolte over at være i stand til at producere så store og spektakulære rustfri stålløsninger til kunder rundt omkring i Danmark – og sågar i udlandet.

Gik du glip af nyheden om de to inddampere tilbage i oktober 2017, kan du læse om det her.

Corporate, Inddamper, Produkter , ,