Ferreo updates

maj 14, 2018

Ferreo Service udskifter gamle tanke med nye

Med tiden kræver udstyr at blive fornyet – det kan være på grund af slitage eller behovet for mere effektive løsninger. Fornyelse er hvad Ferreo A/S og Ferreo Service ApS for nyligt har haft til opgave at facilitere for en kunde i Danmark.

Nyligt færdiggjorde Ferreo et projekt bestående af to siruptanke, som havde til formål at erstatte to gamle tanke hos kunden. De gamle tanke havde over 40 år på bagen, og trængte til at blive udskiftet med to nye af slagsen. Udover fornøjelsen med to spritnye siruptanke, formår tankene at udvide den eksisterende kapacitet med 30% for kunden i selv samme lokaler.

I sidste måned gennemførte Ferreo Service selve udskiftningen, som bestod af følgende opgaver:

  • Design af den nye opsætning
  • Opsætning af arbejdsmiljø således, at der stadig kan køres drift på anlægget
  • Nedbrækning af den gamle installation
  • Håndtering af udstyr både ind og ud af installationsstedet
  • Opsvejsning af tankene ’on site’
  • Rørarbejde
  • Oprydning
Ferreo Service ApS

Ferreo Service tilbyder forskellige serviceydelser for eksisterende og nye kunder bestående af projektstyring, slibning, montage ’on site’, emballering, transport og kranservice. Du kan læse mere om disse ydelser lige her eller kontakte Ferreo på mail ferreo@ferreo.dk eller ringe på +45 75 50 99 77 for yderligere information.

Corporate, Ferreo Service, Produkter, Tanke, Virksomhedsinformation , ,