Ferreo updates

marts 8, 2018

Endnu et projekt afsluttet


Ferreo producerer mange forskellige typer af procesudstyr i rustfrit stål til industrien, og nogle af de mest kendte produkttyper, som Ferreo laver, er inddampere og vandtanke i forskellige dimensioner. For nyligt afsluttede virksomheden endnu et projekt – og der er hverken tale om en vandtank eller en inddamper…

I forrige uge færdiggjorde Ferreo et af de mange projekter, som virksomheden konstant arbejder på. Projektet er en varmeveksler. Varmeveksleren består af flere dampsektioner der – via en manifold – fordeler damp over i de forskellige dampsektioner. Herefter kondenseres dampen for efterfølgende at blive ledt videre til en kondensafkøler, som forvarmer procesluften inden den når videre til dampfladerne.

Sagt på en mere enkelt måde, er det varmevekslerens formål, gennem mættet damp, at opvarme procesluft.

Dens dimensioner måler cirka 3,6 meter i højden, 3,5 meter i længden og 1,4 meter i bredden.

Er du interesseret i billeder af varmeveksleren kan de findes her, hvor det også er muligt at se et udvalg af virksomhedens mange andre projekter gennem tiden.

Corporate, Produkter, Virksomhedsinformation , ,