Ferreo updates

marts 1, 2018

Sidste års flytning optimerer arbejdsprocessen


Kort efter ejerskiftet i 2016, oplevede Ferreo en stigning i efterspørgslen på deres rustfri stål-produkter. Den stigende efterspørgsel resulterede i, at der var behov for flere hænder ude i produktionen, hvor pladsen også begyndte at knibe. For at afhjælpe situationen valgte Ferreo at flytte lokation og derved udvide produktionsfaciliteterne. En beslutning med positive følger.

De større og mere moderne lokaler har først og fremmest gjort det muligt for virksomheden at imødekomme den store efterspørgsel, som de oplever. Den øgede plads har betydet, at flere projekter gennemføres og leveres til Ferreos kunder. Det er dog ikke kun antallet af projekter, som den øgede plads påvirker; Ferreo er i stand til at producere mere komplicerede samt større stålløsninger, end de førhen har været.

Udvidelsen har betydning for medarbejderne

Ude i produktionen kan den positive ændring også mærkes, og en af medarbejderne siger følgende om virksomhedens fornyelse: ”Udover at de nye lokaler gør det muligt for Ferreo at sætte flere projekter i gang, så bliver hele arbejdsprocessen på de enkelte projekter også mere overskuelige” og fortsætter ”det hele er blevet optimeret, og vi har flere midler og værktøjer til rådighed til at gøre vores arbejde. Det er helt klart nemmere nu end før”.

De to direktørers beslutning om at udvide produktionsfaciliteterne sidste år, viser sig som en god beslutning for både virksomheden selv, de ansatte og ikke mindst kunderne.

For et indblik i Ferreos tidligere projekter og produkter, klik her.

Corporate, Virksomhedsinformation , , ,