Ferreo updates

februar 14, 2018

Ferreo kvalitetssikrer produkter gennem hele processen


Kvalitetssikring og fotodokumentation af produkter kan være en tidskrævende rutine at skulle igennem for mange virksomheder – men hos Ferreo anvendes en ny og mere effektiv løsning, som sparer mange timers unødigt arbejde væk.

Hos Ferreo sikres produkternes kvalitet gennem et digitalt system, som er blevet skræddersyet specielt til Ferreo. Et system, der sikrer en hurtig og systematisk dokumentation af hele arbejdsprocessen på et projekt, og som endvidere sikrer, at de aftalte kvalitetskrav overholdes. Systemet mindsker risikoen for eventuelle misforståelser og fejl, som med andre metoder kunne opstå.

Ved at bruge denne nye og effektive løsning strømlines hele processen for projektet, hvilket betyder, at både Ferreo og kunder sparer tid og penge.
Billeder og dokumenter bliver samlet i ét system og gemmes på en server, som kan tilgås både online og offline af det givne projekts involverede parter.

Er du interesseret i at vide mere om kvalitetssikringssystemet, er du velkommen til at kontakte Ferreo på mail ferreo@ferreo.dk eller på telefon +45 75 50 99 77.

Corporate, Produkter , , , ,