Ferreo updates

januar 30, 2018

Vandtank leveret til Hejsager


Ferreo afsluttede og leverede endnu et kundetilpasset projekt inden årsskiftet.

Hvert år modtager Ferreo mange ordrer på procesudstyr i rustfrit stål, hvoraf en stor del ofte består af vandtanke. Alle projekter, herunder vandtankene, produceres ud fra kundens specifikke ønsker og behov. Det betyder, at størrelse, kapacitet og andre faktorer varierer fra ordre til ordre.

I december 2017 leverede Ferreo en 110m3 vandtank til Hejsager, som adskiller sig en smule fra de mange andre vandtanke, som virksomheden jævnligt producerer. Vandtanken differentierer sig hovedsageligt ved, at den er blevet isoleret til formålet at stå udenfor.

Herunder ses et lille udvalg af billeder af vandtanken taget undervejs i produktionen.

Vandtank-til-Hejsager

Vandtank-til-Hejsager

Vandtank-til-Hejsager

Vandtank-til-Hejsager

 

 

 

 

 

Se flere billeder af vandtanke og andre produkter her.

Corporate, Produkter, Tanke