Ferreo updates

januar 15, 2018

Tak for et godt år


2017 har været et begivenhedsrigt år, som tæller alt fra ekspansion af produktionsfaciliteter og levering af stålkonstruktioner til blandt andet Tyskland og Spanien til udvidelse af lederteamet og fejring af kollegas 25-års jubilæum i virksomheden. Alt sammen takket være Ferreos mange samarbejdspartnere.

Eksemplerne på højdepunkter fra 2017 er mange. Men spørger man de to direktører, Mads Johannsen og Frank Nielsen, hvad årets absolut højdepunkt har været, er det leveringen af de to store inddampere til kartoffelmelfabrikken i Karup. En ordre af dimensioner og som tilmed fangede mediernes interesse. Gik du glip af Updaten, kan du læse den her.

Også den gode stemning, og de ansattes overvejende hårde arbejde, har karakteriseret 2017

Som tak for de ansattes indsats har Ferreo afholdt en række personalearrangementer i løbet af det forgangne år, hvor stemningen altid var høj og atmosfæren uhøjtidelig.

Tilbage i oktober måned blev de ansattes dedikerede arbejde på førnævnte inddampere eksempelvis honoreret med en eftermiddag, der stod i det mexicanske gadekøkkens tegn. En food truck (et større køretøj med indbygget køkken) besøgte Ferreo og serverede lækker mad ad libitum til de sultne maver.

At give igen til de ansatte er generelt et vigtigt element hos Ferreo:
Mads og jeg sætter stor dyd i at passe på vores medarbejdere, og vi går langt for at hjælpe dem. Hvis man viser, at man gerne vil være her, så vil vi også gerne hjælpe – også selvom det betyder, at vi går ud over løn og almen ret” udtaler Frank Nielsen og fortsætter ”vi vil gerne skabe fleksibilitet og frihed under ansvar hos Ferreo, og vi har tillid til vores medarbejdere, indtil det modsatte er bevist”.

Nye muligheder åbner sig

Et nyt år er skudt i gang, og det betyder også nye muligheder. Eksempelvis har Ferreo investeret yderligere i medarbejderområdet med formålet at vedligeholde og øge motivationen hos de ansatte, og på sigt gøre Ferreo til en eftertragtet og foretrukken arbejdsplads.

Derudover er en ordre til en førende dansk virksomhed kommet i hus, hvilket Mads Johannsen og Frank Nielsen håber, vil udløse et stort potentiale for yderligere vækst i virksomheden.

Alt i alt tegner det godt for virksomheden i det kommende år, og Ferreo Update vil løbende sørge for, at vigtige nyheder er tilgængelige for Ferreos mange værdsatte samarbejdspartnere.

Corporate, Ledelsen, Produkter, Tak, Virksomhedsinformation