Ferreo updates

november 10, 2017

Michael Panikovski fejrede 25-års jubilæum


I sidste uge kunne Michael Panikovski fejre sit 25-års jubilæum ved en reception i Ferreos lokaler, hvor samarbejdspartnere, familie, kolleger, venner og bekendte mødte op for at fejre hans mange års tjeneste i virksomheden.

Den 1. november 1992 startede 26-årige Michael Panikovski hos Ferreo og stod ude i produktionen som klejnsmed. Godt et år efter rykkede han ind i administrationen, hvor han fik stillingen som driftschef og ordrebehandler. En stilling Panikovski værdigt har besiddet lige siden, og som i dag har fået en mere international titel: Production & Procurement Manager.

Ferreo siger tak til alle, som tog sig tid til at være en del af dagen, som netop havde til formål at markere en vigtig milepæl for Michael Panikovski.

For flere billeder fra receptionen, klik her eller på billedet nedenfor.

Michael Panikovski 25 års jubilæum

Michael Panikovski – 25-års jubilæum hos Ferreo

Corporate, Ledelsen, Reception, Tak , , ,